braintest

گزارش آزمون MCMI

نام و نام خانوادگی: محمد محمدی
سن (در زمان آزمون): 16 سال
تاریخ آزمون: 22 مرداد 1403 - ساعت 16:34

پرسشنامه چندمحوری بالینی میلون یا تست میلون (MCMI) آزمونی برای کمک به تشخیص و درمان اختلالات شخصیت و شناسایی آسیب‌های روانی است.
این آزمون توانایی بررسی ۱۵ الگوی شخصیت، ۱۰ نشانه بالینی، ۴۵ بعد گروسمن و ۱۳ نشانه هشداردهنده را دارد.

پس از بررسی شاخص‌های اعتباری، مجموعه تست مغز این آزمون را نیمه معتبر دانسته و توصیه می‌کند در صورت لزوم آزمون را تکرار کنید.

گزارشات آزمون شامل:

  • اعتبار آزمون
  • الگوهای شخصیت
  • نشانگان بالینی
  • ابعاد گروسمن
  • نشانگان هشدار دهنده
  • مجموعه تست مغز گزارش‌ها را با هدف ارائه به متخصص تدوین می‌کند. بنابراین برای تشخیص دقیق، بهتر است گزارش به همراه متخصص و در کنار معاینات بالینی تحلیل و بررسی گردد.
    توجه داشته باشید که گزارش آزمون بر اساس ثابت‌های خوداظهار آزمون دهنده (مانند سن، جنسیت و ...) تدوین شده است.

    با توجه به تشخیص احتمالی اختلال در این آزمون، در صورتی که در ابتدای آزمون اجازه معرفی به متخصص را از مجموعه ما سلب نکرده باشید، در صورت امکان شما را به یک متخصص معتبر معرفی خواهیم کرد.


    بخش اول: اعتبار آزمون

    اعتبار کلی (V)

    نمره خام: 0

    این شاخص جهت بررسی تمرکز آزمون‌دهنده است. نمره صفر در این شاخص نمره طبیعی است. نمره ۱ اعتبار آزمون را دچار تردید و بیشتر از آن اعتبار آزمون را رد می‌کند و به معنای عدم توجه آزمون دهنده به سوالات است.


    ناهمسانی پاسخ‌ها (W)

    نمره خام: 12

    یکی دیگر از معیارهای سنجش دقت و تمرکز در آزمون، شاخص ناهمسانی است. در واقع نمره بیشتر از ۸ در این آزمون نشانگر این است که آزمون دهنده احتمالا در حال دادن پاسخ تصادفی به سوالات است. نمرات بالای ۱۹ آزمون را به کلی نامعتبر خواهد کرد.


    افشا (X)

    نمره خام: 55
    77 :BRs

    این نمرات در وضعیت معتبری قرار دارند.


    مطلوبیت (Y)

    نمره خام: 7
    35 :BRs

    این نمرات در وضعیت عادی قرار دارند.


    مطلوبیت (Z)

    نمره خام: 15
    72 :BRs

    این نمرات در وضعیت عادی قرار دارند.


    بخش دوم: الگوهای شخصیت

    اسکیزوئید (1)

    نمره خام: 13
    73 :BRs

    وضعیت: سبک غالب شخصیت
    تعدیل (X) : ندارد

    افراد اسکیزوئید با فقدان لذت و عدم ظرفیت برای تجربه عمیق درد با لذت شناسایی می‌شود. افراد اسکیزوئید در روابط اجتماعی بی‌علاقگی و بی‌تفاوتی نشان می‌دهند. اینگونه به نظر می‌رسد که فاقد هیجان خاصی باشند. بی‌دل و دماغ، دوری‌گزین و غیراجتماعی هستند. نیازهای عاطفی و هیجانی در این افراد در حداقل است و مشاهده‌گرانی هستند که در روابط انسانی‌شان فاقد عواطف به نظر می‌رسند.


    اجتنابی (2A)

    نمره خام: 11
    73 :BRs

    وضعیت: سبک غالب شخصیت
    تعدیل (X) : ندارد
    تعدیل (ACC) : دارد

    افراد اجتنابی نگران پذیرفته شدن از سمت دیگران هستند. آن‌ها تقویت مثبت زیادی از سمت دیگران با حتی خود دریافت نکرده‌اند. این افراد همواره در حالت تدافعی هستند. تمایلی برای مواجهه با رویدادهای منفی یا رویدادهای دردناک زندگی را ندارند. آن‌ها علیرغم تمایل شدید به ارتباط داشتن آموخته‌اند که احساساتشان را انکار کنند و فاصله مطلوبی را با دیگران حفظ کنند که مبادا تجارب ناخوشایندی مانند پذیرفته نشدن، طرد شدن یا مسخره شدن را تجربه کنند.


    افسرده (2B)

    نمره خام: 15
    74 :BRs

    وضعیت: سبک غالب شخصیت
    تعدیل (X) : ندارد
    تعدیل (ACC) : دارد

    بر خلاف افراد اجتنابی و اسکیزوئید، افرادی با شخصیت افسرده درد را به گونه‌ای تجربه می‌کنند که وجود لذت امکان پذیر نیست. افراد با شخصیت افسرده به دلایل فیزیولوژی یا بیوشیمی تمایل به بدبینی و ناامیدی پایدار دارند در حالی که برای دیگر افراد این حالات تحت شرایط خاصی مانند از دست دادن افراد یا چیزهایی مهم رخ دهد، اما برای افراد دارای شخصیت افسرده داشتن چشم‌انداز ناامیدانه نوعی سبک شخصیتی است.


    وابسته (3)

    نمره خام: 9
    72 :BRs

    وضعیت: سبک غالب شخصیت
    تعدیل (X) : ندارد

    افراد وابسته فاقد استقلال و غیر آغازگر هستند. آن‌ها یاد گرفته‌اند برای کسب امنیت محبت و مهر به دیگران وابسته باشند. آن‌ها به طور منفعلانه‌ای به دیگران اجازه می‌دهند آن‌ها را هدایت و راهبری کنند همچنین برای دریافت راهنمایی و یا به دلایل عاطفی به دیگران تکیه می‌­کنند و با توجه به کارکردی که این نقش برایشان دارد، از پذیرش نقش‌های منفعلانه، در مقابل حمایت و مهربانی که دریافت می‌کنند لذت می‌برند. این افراد به طور دلسوزانه‌ای تمایل به پیگیری آرزوهای دیگران دارند و از این طریق عاطفه آن‌ها را برای خود حفظ می‌کنند.


    نمایشی (4A)

    نمره خام: 10
    54 :BRs

    وضعیت: بدون اختلال
    تعدیل (X) : ندارد

    افراد نمایشی گرایش زیادی به سمت دیگر افراد برای دریافت توجه دارند و البته نه به اندازه وابسته‌ها این افراد توجه و محبوبیت را از دیگران طلب می‌کنند. آن‌ها دارای زیرکی و مهارت بالایی در کسب توجه و احترام از سمت دیگران هستند. آن‌ها با دستکاری سطحی رویدادها حقایق و انتخاب رفتارهای اجتماعی ساختگی وانمود می‌کنند که افرادی مطمئن و دارای اعتماد به نفس هستند. اما این ظاهر فریبنده همواره با ترسی پنهان تهدید می‌شود که همان ترس از تایید نشدن، مستقل بودن و عمل طبق اراده فردی است. این افراد همواره از استقلال واقعی و اصیل فاصله دارند.


    آشفته (4B)

    نمره خام: 6
    36 :BRs

    وضعیت: بدون اختلال
    تعدیل (X) : ندارد

    افراد آشفته دارای سرخوشی مدام و سطح انرژی بالایی هستند که حتی ممکن است با سطح بالایی از رفتارهای پرشور غیر منتظره و خلق و خوی ناپایدار دیگران را آزار دهند. هر چند پرشور و شوق هستند اما خیلی زود بی‌حوصله می‌شوند و فاقد توان و ثبات لازم برای تکمیل اهداف و برنامه‌هایشان هستند. معمولا رفتارهایشان بی‌پروا بی‌هدف و سرسری است و غیر معمول نیست که این الگوی شبه مانیک منجر به ملال افسرده‌گونه شود. الگویی از رفتارهای غیرقابل پیش‌بینی، افکار پراکنده اعمال و خلق متهورانه و بی‌پروا با خشم انفجاری زودگذر و اضطراب‌­های هراس‌انگیز در این افراد نمود می‌یابد.


    خودشیفته (5)

    نمره خام: 12
    77 :BRs

    وضعیت: تیپ مهم شخصیت
    تعدیل (X) : ندارد

    افراد خودشیفته مشغولیت مدام به خود دارند. خودپسند، متمرکز بر خود و دارای احساس برتری نسبت به دیگران هستند که معمولا این احساس برتری با پیشرفت‌های واقعی‌شان منطبق نیست با این وجود آن‌ها اعتماد به نفس کاذبشان را حفظ می‌کنند و بدون اینکه زیاد فکر کنند و یا حتی آگاه باشند دیگران را در راستای اهداف فردی‌شان استثمار می‌کنند. هر چند این افراد نیاز به این دارند که از سوی دیگران ستایش شده و مورد تشویق قرار گیرند اما به دلیل اطمینان بالا به خود انگیزه کمی دارند که در زندگی اجتماعی به دنبال چنین تشویق­‌هایی بروند، گاهی مراقب حرف­ها و تاثیری که صحبت‌هایشان بر دیگران می‌گذارد نیستند و ممکن است دیگران را تخریب یا تحقیر کنند.


    ضداجتماعی (6A)

    نمره خام: 10
    75 :BRs

    وضعیت: تیپ مهم شخصیت
    تعدیل (X) : ندارد

    افراد ضداجتماعی با شکاکیت و تردیدی که به دیگران دارند شناخته می‌شوند، از خودمختاری لذت می‌برند، به دنبال انتقام‌جویی و تاوان گرفتن برای آنچه هستند که باور دارند در گذشته به طور غیرمنصفانه‌ای رخ داده است. این افراد ناراحتی و رنج‌هایی که از سوی دیگران برایشان ایجاد میشود را با رفتارهای غیرقانونی یا فریب کارانه و با هدف سود شخصی تلافی می‌­کنند، آن‌ها در برابر دیگران و حتی نقش‌های خود به عنوان یک شهروند یا عضوی از یک خانواده غیرمسئول هستند و معمولا تکانشی عمل می‌کنند. این افراد معتقدند چون دیگران غیرقابل اعتماد هستند بی‌عاطفه بودن، بی‌تفاوتی و حتی خشن بودن تنها ابزاری است که مانع از آن می‌شود که مورد سوء استفاده واقع شده یا قربانی گردند.


    دگرآزار (6B)

    نمره خام: 7
    65 :BRs

    وضعیت: سبک غالب شخصیت
    تعدیل (X) : ندارد

    برخلاف افراد ضداجتماعی، افراد سادیستیک لذت را در تخریب دیگران، نادیده گرفتن حقوق و احساسات آن‌ها می‌جویند، نسبت به رنج دیگران بی‌تفاوت هستند و به طور انباشته شده‌ای پرکینه و ستیزه‌جو هستند، از پیامد ویران‌گرانه رفتارهای ستیزه‌جویانه ،سوءاستفاده‌آمیز و بی‌رحمانه‌شان احساس لذت می‌کنند هر چند بسیاری از افراد دارای این شخصیت، تمایلات بدسرشتانه و معطوف به قدرتشان را در ملاءعام و یا محیط‌های شغلی پنهان می‌کنند. اما در نهایت خود را با کنترل کردن دیگران عنادورزی و رفتارهای تکراری آزاردهنده، تخریب ،آسیب رساندن و ستیزه‌گرانه نشان می‌دهند.


    جبری (7)

    نمره خام: 7
    30 :BRs

    وضعیت: بدون اختلال
    تعدیل (X) : ندارد

    افراد جبری مطالبات، اقتضائات و قواعد بناشده توسط دیگران و اجتماع را پذیرفته‌اند آن‌ها از شیوه‌ای محتاطانه کنترل‌شده و کمال‌گرایانه برخوردارند. که ناشی از تعارض بین مخالفت با دیگران و در عین حال پذیرش اجتماعی است. این افراد این دوسوگرایی را با سرکوب کردن رنجش‌ها و جایگزین کردن انتظارات بالا از خود و دیگرن جبران می‌کنند. قائل بودن به انضباط بالا در امور آن‌ها را قادر به کنترل شدید و احساسات مقابله‌جویانه می‌کند که نتیجه‌اش این است. که احساس انفعال کرده و عموما شاکی به نظر می‌رسند.


    منفی گرا (8A)

    نمره خام: 15
    78 :BRs

    وضعیت: تیپ مهم شخصیت
    تعدیل (X) : ندارد

    در نگاه افراد منفی‌گرا بین داشته‌هایشان و انتظاراتشان تفاوتی بزرگ وجود دارد. آن‌ها همسانی مناسبی بین آنچه که مطلوبشان است و آنچه که به دست می آورند نمی‌بینند یا احساس می‌کنند همسانی مناسبی بین آنچه که دیگران به آن‌ها بخشیده، پاداش داده و آنچه که واقعا سزاوارش هستند، وجود ندارد. این افراد همین طور که بین این انتظارات و داشته‌ها در رفت و برگشت هستند ناامیدی و مخالفت پایان‌ناپذیری را تجربه می‌کنند. که دربرگیرنده حالتی توام با حرمت و نافرمانی است. این ستیزیدن بازنمایی‌کننده ناتوانی این افراد در حل تعارض‌هایی است شبیه به آنچه که افراد جبری نیز تجربه ‌می‌کنند با این تفاوت که تعارض‌های افراد منفی‌گرا ماندگار است و به ندرت وارد حوزه آگاهی ‌می‌شوند رفتارهای این افراد با الگویی نامنظم از خشم، لجاجت و احساس گناه همراه است.


    خودآزار (8B)

    نمره خام: 11
    70 :BRs

    وضعیت: سبک غالب شخصیت
    تعدیل (X) : ندارد
    تعدیل (ACC) : دارد

    رابطه افراد خودآزار با دیگران چاپلوسانه و همراه با قربانی کردن خود است. افراد خودآزار به دیگران اجازه ‌می‌دهند و حتی شاید دیگران را ترغیب می‌کنند که آن‌ها را استثمار کرده و مورد بهره‌برداری قرار دهند، آن‌ها با تمرکز کردن بر ویژگی‌های منفی‌‌شان خود را سزاوار شرمساری و فرودستی می‌دانند. این افراد با ترکیب رنج‌ها و دردهایشان، یادآوری می‌کنند که گذشته پرتاسفی داشته و آینده پر مساله‌‌‌ای خواهند داشت و رویدادهای خوب را ناشی از شانس می‌دانند.


    الگوهای شخصیت زیر مراحل پیشرفته‌تری از آسیب در کلیت روانشناختی فرد و در نتیجه شخصیت وی را بازنمایی می‌کنند:

    اسکیزوتایپال (S)

    نمره خام: 17
    73 :BRs

    وضعیت: سبک غالب شخصیت
    تعدیل (X) : ندارد
    تعدیل (ACC) : دارد

    برخورداری از این الگو چه در سطح سبک، چه تیپ و چه بیماری نشان دهنده آسیب شدید در ساختار شخصیت است افراد اسکیزوتایپال انزوای اجتماعی شدیدی را با حداقل دلبستگی­‌ها و تعهدات فردی تجربه ‌می‌کنند. آن‌ها از نظر شناختی به هم ریخته غرق در اندیشه­‌های خود و دارای رفتارهای نامتعارف چشمگیری هستند دیگران این افراد را عجیب و غریب یا نامتعارف می‌شناسند. این افراد بسته به اینکه دارای الگویی فعال یا منفعل باشند می‌توانند به طور افراطی گوش به زنگ، حساس، هشیار و مضطرب یا از نظر هیجانی بی‌تفاوت و دارای عاطفه ضعیف، سطحی و گذرا باشند.


    مرزی (C)

    نمره خام: 12
    71 :BRs

    وضعیت: سبک غالب شخصیت
    تعدیل (X) : ندارد
    تعدیل (ACC) : دارد

    آیتم­‌های این مقیاس بازنمایی‌‌‌‌کننده خلق بی‌ثبات رفتار و واکنش­‌های جنجالی و روابط بی‌ثبات هستند، این افراد سابقه رفتارهای تکانشی وابستگی همراه با ترس و رفتارهای جنجالی را دارند. آن‌ها با عواطف ناپایدار شناخته ‌می‌شوند خلق درونی این افراد با دوره‌­هایی تکرار شونده از اندوه و‌‌‌‌ بی‌هیجانی همراه است که اغلب با خشم اضطراب و یا سرخوشی همراه است. بسیاری از افراد مرزی افکار پایداری درباره خود آسیبی و حتی خودکشی دارند. به نظر میرسد این افراد به طور شدیدی احساس ناامنی عاطفی ‌می‌کنند و در داشتن احساسی شفاف از هویتشان دارای مشکل هستند، مجموعا دوسوگرایی شناختی این افراد با احساسات متضادی از قهر و غضب یا عشق و احساس گناه نسبت به دیگران نمایان می‌شود.


    پارانوئید (P)

    نمره خام: 13
    78 :BRs

    وضعیت: تیپ مهم شخصیت
    تعدیل (X) : ندارد

    محتوای آیتم­‌های این مقیاس مربوط به ایده‌های کنترل، حساسیت و گوش به زنگی در مورد اذیت و آزار، باورهای هذیانی شکوه و شکایت می‌باشند. افراد پارانوئید،‌‌‌‌ بی‌اعتمادی گوش به زنگی و نوعی حالت تدافعی همراه با خشم بر علیه نقدها و فریب‌هایی دارند که گمان ‌می‌کنند علیه آن‌ها وجود دارند. آن‌ها تحریک‌پذیر و فرسایش‌گر بوده و تمایل شدیدی به برون‌ریزی خشم و عصبانیتشان به سمت دیگران دارند. از ویژگی‌های بارز این افراد تغییرناپذیری احساساتشان و غیرقابل انعطاف بودن افکارشان است. آن‌ها از ترس از دست دادن استقلالشان رنج می‌بردند و این ترس آن‌ها را به سمت کنترل شدید و اعمال نفوذ سوق می‌دهد.


    نمودار الگوهای شخصیت


    بخش سوم: نشانگان بالینی

    اضطراب تعمیم یافته (A)

    نمره خام: 14
    100 :BRs

    وضعیت: نشان‌دهنده اختلال

    نشان‌دهنده حالتی تعمیم یافته از تنش که با عدم توانایی در آرام بودن،‌‌‌‌ بی‌قراری مداوم، دلهره‌آور، واکنشی بودن و به آسانی از جاپریدن همراه است. این افراد عمدتا از مشکلات جسمی، حالت تهوع، تعریق بیش از حد، دردهای عضلانی شکایت دارند. آنچه قابل توجه است. دلواپسی ناشی از این حس است که مشکلی در راه است و این مساله آن‌ها را به شدت گوش به زنگ می­‌کند.


    علائم جسمانی (H)

    نمره خام: 9
    72 :BRs

    وضعیت: بدون نشانه اختلال

    افراد دارای علائم جسمانی و نمره بالا در این مقیاس با دامنه‌‌‌ای از دردهای دراماتیک بدنی و تا حد زیادی نامشخص مشغولیت ذهنی دارند. این افراد دوره‌هایی پایدار از خستگی را تجربه ‌می‌کنند و ناراحتی‌های بدنی خفیف را عمدتا به عنوان بیماری‌های جدی مهم تفسیر ‌می‌کنند. اگر بیماری‌ها واقعی باشند آن‌ها تمایل به اغراق کردن در تفسیر آن‌ها دارند. حتی علیرغم اطمینان پزشک مبنی بر جدی نبودن مشکل آن‌ها این شکایت جسمانی را به منظور دریافت توجه حفظ ‌می‌کنند.


    طیف دو قطبی (N)

    نمره خام: 8
    69 :BRs

    وضعیت: بدون نشانه اختلال

    این بیماران دامنه‌‌‌ای از ادوار خوبی تا علائم شدید دو قطبی را تجربه ‌می‌کنند، که می‌تواند نشان دهنده دوره‌هایی از شیدایی، افزایش کاذب عزت نفس، افزایش فعالیت­‌های غیر هدفمند حواس‌پرتی، گفتار پرفشار، تکانش­گری و تحریک‌پذیری، اشتیاقی سرگردان، ایده‌هایی غیرقابل اجرا، ورود ناگهانی به روابط بین فردی (سلطه‌طلبانه نیست)، کاهش نیاز به خواب، پرش افکار، تغییرات ناپایدار خلق باشد.


    افسردگی (D)

    نمره خام: 13
    67 :BRs

    وضعیت: بدون نشانه اختلال

    بیمارانی با افسردگی مداوم می‌توانند درگیر زندگی روزمره‌‌شان شوند که معمولا با مشغولیت فکری طولانی مدتی از احساس ناامیدی، احساس گناه، فقدان، رفتار فاقد شور، عدم آغازگری و عزت نفس پایین همراه است. آن‌ها اغلب صحبت‌هایی از خود ناارزنده سازی، خود بی‌ارزش پنداری و کوچک دانستن خود بیان ‌می‌کنند. در طول دوره‌هایی از اندوه، ممکن است گریه، اشک، آه، افکار خودکشی، نگاه نومیدانه به آینده، دست شستن از جمع،‌‌‌‌ بی‌اشتهایی با پرخوری، خستگی مزمن، تمرکز ضعیف و از دست دادن علاقمندی یا انگیزه نسبت به فعالیت‌های لذت‌بخش را تجربه کنند. همه این عوامل منجر به کاهش عملکرد اثر بخش فرد در فعالیت‌های زندگی می‌شود.


    مصرف الکل (B)

    نمره خام: 6
    85 :BRs

    وضعیت: نشان‌دهنده اختلال

    بیمارانی با نمره بالا در مقیاس مصرف الکل، احتمالا تاریخچه‌‌‌ای مکرر از مصرف‌‌‌‌ بی‌رویه الکل و تلاشه‌ایی ناموفق برای غلبه به مشکلاتشان داشته‌اند. در نتیجه آن‌ها ناراحتی یا شرمندگی قابل ملاحظه‌‌‌ای را در محیط خانواده با کاری تجربه می‌کنند.


    مصرف مواد (T)

    نمره خام: 11
    85 :BRs

    وضعیت: نشان‌دهنده اختلال

    بیمارانی با نمره بالا در این مقیاس تاریخچه‌‌‌ای مکرر از سوء مصرف مواد دارند و مشکلاتی در محدود کردن تکانه‌هایشان و کنترل آن در محدوده قراردادهای اجتماعی دارند. این افراد غالبا در مدیریت کردن پیامدهای فردی رفتارهایشان ناتوان هستند.


    استرس پس از ضربه (R)

    نمره خام: 8
    71 :BRs

    وضعیت: بدون نشانه اختلال

    بیمارانی که استرس پس از ضربه را نشان می‌دهند، حادثه‌‌‌ای را تجربه یا مشاهده کرده‌اند که در برگیرنده مرگ، خطر مرگ، یا آسیب جدی بوده که منجر به این شده است که با ترس شدید، احساس درماندگی یا وحشت به آن پاسخ دهند. این رویدادهای دل­خراش اغلب از طریق رویاها، کابوس‌­های شبانه یا بازنمایی دوباره تکرار و یا منجر به آشفتگی و اضطراب شدید می‌گردند. علائم اضطرابی برانگیزاننده شامل پاسخ‌های هراس، گوش به زنگی، اجتناب از موقعیت‌­هایی که تداعی‌‌‌‌کننده ضربه هستند ظاهر می‌شود.


    ۳ نشانه بالینی زیر جزئی از نشانگان بالینی شدید هستند.

    طیف اسکیزوفرنیا (SS)

    نمره خام: 15
    69 :BRs

    وضعیت: بدون نشانه اختلال

    رفتارهای نابسامان واپس‌روانه و گسیخته از ویژگی‌های افرادی است که نمره بالایی در این مقیاس دریافت ‌می‌کنند. این افراد اغلب گیج و مشوش از نظر عاطفی نامناسب، دارای توهامات پراکنده و هذیان‌هایی در هم هستند. افکار آن‌ها از هم گسیخته و عجیب و غریب است. احساساتشان کند و دارای حس بدبینی همه‌جانبه‌‌‌ای هستند که منجر به منزوی شدن و درک نشدنشان از سمت دیگران میگردد. آن‌ها اغلب در خود فرورفته، انزواطلب و دارای رفتار مرموزانه هستند.


    افسردگی اساسی (CC)

    نمره خام: 11
    79 :BRs

    وضعیت: وجود نشانه‌ها

    بیمارانی با افسردگی اساسی کارکرد به هنجارشان را از دست می‌دهند، آن‌ها نگرشی بدبینانه به آینده دارند. دارای افکار خودکشی، حس عمیق استیصال و ناامیدی هستند. ترس مداوم، همیشه در فکر بودن شواهدی معمول هستند. برخی از این افراد شواهدی از آسیب‌های روانی حرکتی و برخی دیگر شواهدی از سراسیمگی را نشان ‌می‌دهند. آن‌ها پیوسته از وضعیت تاسف‌آورشان در حال افسوس خوردن بوده و شواهدی مانند بی­‌خوابی، خستگی، کاهش یا افزایش وزن قابل مشاهده است.


    اختلال هذیانی (PP)

    نمره خام: 12
    79 :BRs

    وضعیت: وجود نشانه‌ها

    این بیماران ممکن است به شدت پارانوئید و خصمانه باشند. در این افراد هذیان‌هایی شامل حسادت تعقیب و یا بزرگ‌­منشی و علاوه بر آن نشانه‌هایی از افکار آشفته یا ایده‌هایی که ناشی از یک سوءظن، بدگمانی و گوش به زنگی به خیانت‌های احتمالی، قابل مشاهده است. از نظر عاطفی پرکینه و خصمانه هستند و احساس ‌می‌کنند از طرف دیگران مورد سوء استفاده یا بدرفتاری قرار گرفته‌اند.


    نمودار نشانگان بالینی


    بخش چهارم: ابعاد گروسمن

    ابعاد گروسمن تقسیم‌بندی الگوهای شخصیت به ابعاد کوچکتر است. برافراشتگی‌های این ابعاد کمک بسیاری به بالینگر برای شناسایی مشکلات شخصیتی فرد می‌کند به ویژه در شرایطی که یک الگوی خاص شخصیتی بازنمایی نشده است.

    مقیاس حداکثر نمره نمره آزمون‌دهنده
    اسکیزوئید
    غیرتعاملی 100 72
    از نظر درونی کم مایه 100 68
    از نظر خلق و خوی‌‌‌‌ بی‌احساس 100 75
    اجتنابی
    رویگردان از روابط بین فردی 85 75
    احساس عدم تعلق 100 70
    از نظر درونی آزرده 100 75
    افسرده
    از نظر شناختی جبرگرا 100 70
    خود‌‌‌‌ بی‌ارزش پنداری 100 70
    از نظر خلقی ماتم‌زده 100 82
    وابسته
    نمودهای نابالغانه رفتاری 100 60
    از نظر بین فردی مطیع 100 70
    بی­‌عرضه پنداری خود 100 75
    نمایشی
    به طور چشمگیری نمایشی 100 75
    از نظر بین فردی در جستجوی توجه 85 36
    از نظر خلقی ناپایدار 85 36
    آشفته
    به وضوح تند و شتاب‌زده 100 40
    از نظر بین فردی‌‌‌‌ بی‌پروا 85 60
    خود بزرگ پنداری 85 65
    خودشیفته
    از نظر بین فردی استثمارگر 100 70
    از نظر ذهنی مهارنشده 100 36
    تصویری ستودنی از خود 100 90
    ضداجتماعی
    مسئولیت‌ناپذیر در روابط بین فردی 100 70
    خودمختار پنداری 100 75
    برون ریزی شدید 100 78
    دگرآزار
    بیان تند و آزارنده 100 68
    کینه‌توز در روابط بین فردی 100 64
    منش انفجاری 100 75
    جبری
    شديدا منضبط 85 0
    از نظر شناختی خشک و ریزبین 100 48
    مطمئن به خود 85 40
    منفی‌گرا
    بسیار تلخ و گزنده 100 80
    ناراضی از خود 100 40
    از نظر خلقی تحریک پذیر 100 83
    خودآزار
    خود نالایق پنداری 100 65
    منش متضاد (در تجربه لذت و درد) 100 68
    از نظر خلقی ملول 85 80
    اسکیزوتایپال
    از نظر شناختی غیرعادی 85 69
    خودپنداره عجیب و غریب 100 71
    از نظر درونی درهم 100 82
    مرزی
    خودپنداره ناپایدار 85 64
    از نظر ساختار روانی دو نیمه 100 63
    خلق بی­‌ثبات 100 78
    پارانوئید
    داشتن حالت تدافعی 100 68
    از نظر شناختی‌‌‌‌ بی‌اعتماد 100 75
    فرافکنی مدام 100 80

    نمودار ابعاد گروسمن


    بخش پنجم: نشانگان هشداردهنده

    آیتم‌های MCMI-IV این امکان را فراهم می‌آورند که بالینگر علاوه بر استخراج پروفایل بر اساس مقیاس‌های اصلی، به برخی از پاسخ­‌ها حساس بوده و برخی حوزه‌های بالینی را مورد بررسی عمیق‌تر قرار دهد در جدول زیر برخی آیتم­‌هایی که ممکن است هشدار دهنده باشد، ارائه می‌شود:

    مقیاس طبقه‌بندی امتیاز هشداردهنده
    AD نقص توجه بیش‌فعالی بزرگسالان 5 از 6
    AS طیف اتیسم 5 از 7
    CA سوء استفاده در کودکی 0 از 2
    EA اختلالات خوردن 1 از 4
    EM عدم کنترل هیجانی 4 از 8
    EX خشم انفجاری 5 از 6
    HP دل‌مشغولی سلامتی 4 از 6
    IA بیگانگی با دیگران 2 از 4
    PD سوء مصرف داروهای تجویزی 1 از 2
    SP پتانسیل خودتخریبی 6 از 12
    SB رفتارها یا تمایلات خودآسیبی 1 از 2
    TB آسیب تروماتیک مغز 1 از 2
    VP تمایلات انتقام‌جویی 3 از 9